Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cuptoare panificatie de TOP
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
-Cuptorul model DUALHIT combate singurul dezavantaj al cuptoarelor cu tuburi anulare proiectate până acum: o singură temperatură pe întreaga suprafaţă a cuptorului. Utilizând un sistem exclusiv de transmitere a căldurii, temperatura părţii superioare cât şi părţii inferioare a fiecărei vetre este controlată independent, făcând astfel cuptorul uşor adaptabil oricărei producţii de brutărie sau patiserie.
-Cuptoarele cu tuburi anulare model MONTESOL sunt rodul unei experienţe mature acumulate în timp combinată cu soluţii tehnologice de ultimă generaţie în lumea panificaţiei şi a patiseriei.
Cuptorul este construit din materiale de calitate înaltă ce garantează stabilitate şi o elasticitatea termică înaltă la temperatura de lucru.
-Cuptorul WINTER este noul cuptor cu tuburi anulare confecţionat în mare parte din oţel inoxidabil. Coacerea se obţine cu ajutorul unor tuburi anulare, ce înconjoară vatra din material refractar, cu camere independente de aburi.

Cuptorul este proiectat să funcţioneze cu diferiţi combustibili (lemn, gaz, motorina etc) iar datorită eficienţei şi simplităţii sale modelul WIMTER are un consum mic de combustibil şi necesită o întreţinere uşoară, cea cel îl face să fie cel mai profitabil cuptor de pe piaţă.
Din Gura in Gura